• 06 - 572 500 55
 • Reviews van geslaagden
 • Autorijschool Haaglandia
 • tamil xxx

  Contact  Haaglandia Autorijschool

  Contact ons via contactformulier als op zoek bent naar Rijles en Rijschool met hoge kwaliteit of

  Bel 06.572.500.55

  Autorijschool Haaglandia geeft autorijles in de omgeving van Den Haag, Delft, Leidschendam, Nootdorp, Pijnacker, Rijswijk, Scheveningen, Voorburg, Zoetermeer en Wateringen   Ruime keuze uit verschillende pakketten Spoedcursus, Begeleiden van personen met faalangst, Opfriscursus personenauto.   Wij leiden aspirante autobestuurders op om een veilige-, milieubewuste- en verantwoord mannier deel te nemen aan het verkeer.

  Wij adviseren je daarom te investeren in lessen beter dan  in examens.   Wil je ook snel je rijbewijs halen?Neem dan hier contact met ons. Wil zullen met spoed contact met u opnemen.

  Onze dank voor uw intresse…

  U zult nooit spijt van kijgen.

   [contact-form-7 id=”1835″ title=”Contact form 1_copy”]

   

  Vraag een vrijblijvende proefrijles aan:

  Met vrijblijvende proefrijles bedoelen wij dat naast het betalen van de symbolisch bedrag van 30,= euro, ben je nergens aan verbonden. Tijdens de proefrijles krijgt u inzicht in hoeveel rijlessen zou je nodig hebben, Hoelang duurt het en hoeveel gaat het je kosten. Wij maken dan een rijopleiding voor je opmaat. en bepalen samen met jou welke rijlespakket bij je past.

   

  Wat nu na de proefrijles?

  Je kan rijlessen volgen van een uur, maar omdat we in het begin veel aandacht besteden aan de voertuigbeheersing, raden wij leerling daarom aan om twee rijles per keer te nemen. Pas dan heeft de leerling genoeg tijd om nieuwe vaardigheid te leren. Bovendien heeft de rijinstructeur dan genoeg tijd om de nieuwe vaardigheid uit te leggen en te demonstreren. Hierna krijgt de leerling de kans om de nieuwe vaardigheid onder begeleiding uit te voeren.  Nadat de leerling alle stappen van de vaardigheid kan benoemen, moet de leerling deze vaardigheid zelfstandig uitvoeren. Hierna pas vindt transfer plaats. Transfer betekent dat de leerling de vaardigheid ook elders zelfstandig moet kunnen uitvoeren.

  Met vrijblijvende proefrijles bedoelen wij dat naast het betalen van de symbolisch bedrag van 30,=  euro, ben je nergens aan verbonden dit bedrag krijgt u terug bij het nemen van een van ons rijles pakketten.