• 06 - 572 500 55
 • Reviews van geslaagden
 • Autorijschool Haaglandia
 • tamil xxx

  Dylan van den Berg

  Na 3 rijscholen te hebben gehad terecht gekomen bij Haaglandia.
  Ahmed heeft een hele goede manier van lessen. Hij past zich aan een ieder aan die in de auto komt lessen. Wat ik bij ahmed vond en niet bij de andere rijscholen is het begrip en het geduld met jou. Hij stelt je altijd op je gemak en dat maakt de rijlessen heel relaxt en leerzaam omdat je meer tot je opneemt waardoor jij ook zelf relaxt achter het stuur zit! Ahmed heeft veel mensen kennis die hij met cursussen heeft gevolgd. En dat is mij echt bij gebleven want hij heeft iets wat andere rijscholen niet hebben.
  Ik ben geen makkelijke leerling geweest, en daardoor vele rijscholen gehad die mij niet hebben kunnen leren , verkeerd hebben aangeleerd. Ahmed wist meteen de zwakke punten van mij en dit hebben wij meteen aangepakt.
  Met zijn mensen kennis, de manier hoe hij je benadert, het uitlegt grote complimenten. Iets wat vele rijscholen niet hebben!!
  Hii heeft veel over voor zijn leerlingen.
  Dat is teug te vinden, met bijvoorbeeld hij zelf bestanden maakt voor zijn leerlingen met allemaal theorie stof, wat hij aanraad om door te nemen van bestanden tot filmpjes!

  Ik kan iedereen de rijschool aanraden van ahmed, hij is een fantastische man die altijd met 110% inzet zijn werk doet, en de kwaliteit/prijsverhouding ga je nergens anders kunnen vinden!! Een rij instructeur maar hier naast ook altijd een luisterend oor voor je heeft.

  Ahmed, harstikke bedankt voor al de leerzame, goede en plezierige rijlessen!! Groetjes, Dylan.

  Pluspunten
  – Geduld, – Relaxt, – Ervaring, – Mensen kennis
  Min- en verbeterpunten
  Geen.