• 06 - 572 500 55
 • Reviews van geslaagden
 • Autorijschool Haaglandia
 • tamil xxx

  Joris

  Joris: Rijschool Haaglandia is een rijschool die kwaliteit levert op maat ! De rij instructeur (Ahmed Moaty) is een man die passie heeft voor zijn vak, geduld heeft ,houdt van humor , heel professioneel is,duidelijk en die heel goed en vooral heel vriendelijk om gaat met zijn leerlingen. Hij levert wat hij belooft !!!!
  Na de eerste rijles voelde ik mij al meteen op mijn gemak , dit kwam omdat hij mij een duidelijk plan van aanpak gaf en met mij rustig doornam wat hij had geobserveerd . Door omstandig heden moest ik een intensieve spoed cursus volgen van twee weken. Tijdens deze twee weken heb ik veel aan het advies en de feedback van ahmed gehad .nog een plus punt is dat ahmed extra onderbouwende theorie levert die foutloos overeen komen met de praktijk lessen. Hier door kon ik alles nog een keer goed doornemen na de les en goed voorbereiden op zowel de volgende lessen als het examen .
  Ik had voor deze lessen nog nooit in een auto gereden maar door de professionele en veilige input is het ahmed gelukt om mij te laten slagen binnen de betreffende tijd .
  Om alles samen te vatten:
  Deze rijschool levert kwaliteit op maat, een professionele ,aardige en slimme rij instructeur die er voor zal zorgen dat je je rijbewijs haalt .

  Joris

  Pluspunten

  Kwaliteit levert op maat

  Min- en verbeterpunten

  Geen