• 06 - 572 500 55
 • Reviews van geslaagden
 • Autorijschool Haaglandia
 • tamil xxx

  Vincent Veldhuis:

  Ik ben bij rijschool Haaglandia in de persoon van Ahmed terecht gekomen omdat mijn vrouw, die haar rijbewijs in Roemenie heeft behaald een goede ervaring had overgehouden bij het nemen van een paar lessen om in Nederland te leren rijden.

  Na een intake les weet Ahmed precies wat je nodig hebt om goed te leren autorijden en hoe je persoonlijk in elkaar steekt. Vooral het persoonlijke aspect heeft mij veel goed gedaan. De eerste lessen was ik een bang vogeltje dat begon met enkel gas geven, remmen en sturen. Toen dat goed ging kwam het schakelen erbij en was ik onderweg naar een goede voertuigbeheersing. Ahmed houdt rekening met je als persoon, met je kwaliteiten en speelt in op je minpunten zodat je aan het eind een zelfverzekerde bestuurder bent.

  Indien iets niet duidelijk is neemt Ahmed de tijd om het uit te leggen met woorden of hij maakt het visueel door het tekenbord, zijn theorieboek of zelfs met speelgoed auto’s. Verder laat Ahmed jezelf over situaties nadenken en kan je heel goed met hem van gedachten wisselen zowel op autorij vlak als het persoonlijke vlak.

  Ik kan autorijschool Haaglandia iedereen aanraden, zeker als je faalangst en/of examenvrees hebt.

  Ahmed bedankt voor de fijne (levens) lessen!

  Groeten,
  Vincent