• 06 - 572 500 55
 • Reviews van geslaagden
 • Autorijschool Haaglandia
 • tamil xxx

  Vrijblijvende proefrijles

  Jouw eerste proefrijles bij Autorijschool Haaglandia is vrijblijvend

  We snappen hoe spannend het kan zijn, zo een eerste echte rijles. Ook snappen we het dat het lastig kiezen is tussen de verschillende rijscholen en het aanbod van alle rijscholen.

  Beoogd resultaten van de proefrijles

  Op basis van de eerste indrukken tijdens de proefrijles bepaalt de instructeur hoeveel uur instructies je nodig hebt. Het aantal uren hangt mede af van jouw vaardigheden en de manier waarop je lest. Lessen van anderhalf uur of rijlessen van twee blokuren blijken in praktijk bijvoorbeeld vaak efficiënter dan lessen van een blokuur. En als je je opleiding concentreert binnen enkele weken heb je minder uren nodig dan wanneer je alles uitspreidt over zes maanden. Voor al onze autorijlessen geldt dat je thuis, op school of op je werk wordt opgehaald.

  Waarom een vrijblijvende proefrijles?

  Bij het halen van je rijbewijs draait alles om rijlessen en examens. Om te zien hoe jij reageert op een lessituatie nodigen we je uit om een vrijblijvende proefrijles te komen doen. Het is een rijvaardigheidstest waarin wordt gekeken naar je instroomniveau en naar hoe snel je vaardigheden oppikt. Deze negentig minuten durende test geeft jou en ons een eerste indruk hoe je reageert in de auto, op het verkeer en op het les krijgen.

  Na de rijvaardigheidstest bespreken we je opties voor een rijopleiding bij Rijschool Haaglandia en maken we gelijk een stappenplan. In principe is daarbij vrijwel alles mogelijk: je bepaalt zelf de tijdsduur van je lessen en de lengte van je opleidingsperiode. Ook besteden we aandacht aan de manier waarop je je theoriecertificaat kunt behalen.

  Vraag een vrijblijvende proefrijles aan:

  Met vrijblijvende proefrijles bedoelen wij dat naast het betalen van de symbolisch bedrag van 40,= euro, ben je nergens aan verbonden. Tijdens de proefrijles krijgt u inzicht in hoeveel rijlessen zou je nodig hebben, Hoelang duurt het en hoeveel gaat het je kosten. Wij maken dan een rijopleiding voor je opmaat. en bepalen samen met jou welke rijles pakket bij je past.

  Wat nu na de proefrijles?

  Rijlessen volgen van een uur zou in principe genoeg kunnen zijn, maar omdat we in het begin veel aandacht besteden aan de voertuigbeheersing, raden wij leerling daarom aan om twee rijles van ander half of 2 uur per keer te nemen. Pas dan heeft de leerling genoeg tijd om nieuwe vaardigheid te leren. Bovendien heeft de rij-coach dan genoeg tijd om de nieuwe vaardigheid uit te leggen en te demonstreren. Hierna krijgt de leerling de kans om de nieuwe vaardigheid onder begeleiding uit te voeren.  Nadat de leerling alle stappen van de vaardigheid kan benoemen, moet de leerling deze vaardigheid zelfstandig uitvoeren. Hierna pas vindt transfer plaats. Transfer betekent dat de leerling de vaardigheid ook elders zelfstandig moet kunnen uitvoeren.

  Wij helpen je graag  bij het kiezen van één van ons rijles pakketten.

  Vraag jouw vrijblijvende proefrijles aan om te kijken of onze rijschool bij jou past!

  Ja, ik wil een vrijblijvende proefrijles!

  Graag een Whatsapp sturen naar   06.57250055

  Of stuur een mail naar haaglandiars(at)outlook.com met volgende gegevens:

  Roep en Achternaam                 : ———————————-

  Telefoonnummer                       : ———————————-

  Email                                            : ———————————-

  Woon adres, PC+ Woonplaats: ———————————————–

  Wij nemen spoedig contact met je op voor het maken van een afspraak.

   

  Heb je vragen?

  Contact