Spoedcursus in 10 dagen

Relaxed met je rijcoach

Rijles kwaliteit op nummer 1

Betrouwbaar Familiebedrijf

Professionele Rijcoaches

Ons motto bij het geven van autorijlessen is “Coachend door je rijopleiding is zó veel leuker”

Onze ervaren rijinstructeurs zijn opgeleid om jou coachend te begeleiden tijdens jouw rijopleiding zodat je met onze rijcoach zonder stress jouw rijbewijs in een zeer ontspannen sfeer haalt. Onze rijopleidingen worden afgestemd naar jouw wensen en persoonlijk eigenschappen en worden op maat gemaakt. Hierdoor wordt een fijne, ontspannen sfeer gecreëerd. Tijden de rijles leer je de nodige vaardigheden en wordt je op een leuke en speels wijze meegenomen in de wereld van autorijden waar je de fijne kneepjes op een eenvoudige manier leert om veilig te kunnen rijden.

Samen met je rijcoach wordt gekeken naar je vaardigheden, verwachtingen en persoonlijk karakter eigenschappen. De rijles wordt ingericht zodat je in een ontspannen sfeer de vaardigheden, verkeerskennis en verkeersinzichten snel eigen kan maken.  Hoe dichter je verwachtingen zijn met wat je in staat bent te presteren hoe positiever het gevoel en hoe positiever de resultaten.

Rijden en stress en de rol van jouw rijcoach

Wat is stress eigenlijk?… Stress bestaat uit het voelen van spanning. Deze gevoelens kunnen ontstaan zodra ons gevoel van comfort en veiligheid teveel wordt aangetast. Wij ervaren soms positieve spanning , maar wij denken en ervaren spanning als stress waarbij wij denken aan de negatieve gevoelens van angst, onzekerheid, druk, gejaagdheid en boosheid die het oproept. Hoe en hoe hoog wij de mate van stress ervaren, is per persoon verschillend.

Spanning en stress door overschatting

Velen van ons ervaren klachten van spanning als stress. bij enige onderzoek vinden wij dat deze stress klachten (bijv. paniekaanvallen en burn-out), krijgen omdat wij juist zo sterk zijn. Waardoor wij dachten het allemaal wel aan te kunnen en vol te houden. Wij namen daarom in dit geval niet op tijd gas terug of dachten niet aan onszelf en onze gezondheid.

Goede, positieve stress

Er zijn ook goede varianten van stress, zoals de stress die we ervaren om te kunnen presteren. Denk hierbij aan mensen die een spreekbeurt geven, aan artiesten die op het punt staan op te treden of sporters die vlak voor een belangrijke wedstrijd staan. Allen voelen ze spanning en op het juiste moment gebruiken ze die spanning om een goede prestatie neer te kunnen zetten.

Genieten van je gespannen gevoel begint bij het accepteren

Stress en spanning kunnen ontstaan wanneer je verwachtingen veel hoger zijn dan wat je denkt te kunnen bereiken. Wij kunnen in veel gevallen stress gevoelens omzetten en als positieve stress ervaren. De gouden tips hiervoor zijn:

  • Bereid jezelf goed voor en werk hard voor de datgene wat je wilt behalen.
  • Wees bewust van je vermogen en realiseer je dat je vermogen beperkt is.
  • Herken en bepaal je vermogen en accepteer dat je ergens op je max zit en niet hoger kan presteren. Dat helpt bij het vaststellen en bijstellen van je verwachtingen.

Het halen van rijbewijs met onze Rijcoach: dat is pas leuk auto leren rijden. Ben je overtuigd? Neem snel contact met ons op dan regelen wij een vrijblijvende proefrijles.

Samen met je rijcoach wordt gekeken naar je vaardigheden, verwachtingen van persoonlijk karakter eigenschappen. De rijles wordt ingericht zodat je in een ontspannen sfeer de vaardigheden, verkeerskennis en verkeersinzicht snel eigen kan maken. Hoe dichter je verwachtingen zijn met wat je in staat bent te presteren hoe positiever de spanning gevoel en hoe positiever de resultaten.

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende proefles? Neem gerust contact met ons op! Bel of stuur een WhatsApp!