Rij-coach, Rij-angst en faalangst begeleiding,Autorijschool Haaglandia biedt rijlessen aan in de omgeving van Den Haag, Delft, Leidschendam, Nootdorp, Pijnacker, Rijswijk, Scheveningen, Voorburg, Zoetermeer en Wateringen

Spoedpakket

SPOEDPAKKET

Met onze spoedcursus goedkoop je rijbewijs halen?

Als je net een nieuwe baan hebt of nieuwe studie bent begonnen, dan vragen werkgevers vaak of je een rijbewijs hebt. Sterker nog, men stelt dit vaak als een harde eis. Geen paniek. Met ons spoed pakket kan je binnen 10 dagen je rijbewijs halen. Wil je een spoedcursus volgen en goedkoop je rijbewijs halen dan kun je bij ons vrijblijvend een proefrijles aanvragen. Samen met onze zeer bekwame rij-instructeurs kijken we wat de juiste aanpak is.

Een intensieve en vakkundige rijopleiding met ons spoed pakket

Met ons spoed pakket ben je verzekerd van:

  • een rijopleiding op maat;
  • het rijexamen binnen 10 dagen ( tijdens de proefrijles worden afspraken gemaakt wanneer je rijexamen wordt afgenomen);
  • een extra losse rijles voor maar 35 euro.

De belangrijkste punten uit ons spoed pakket:

Autorijden kan best spannend zijn als je dit nog nooit gedaan hebt. Iedereen gaat anders met druk om. Maar als je door de druk niet optimaal kunt presteren, dan zijn wij er om je hiermee te helpen. Wij zien ons zelf meer als een Rij-coach dan een instructeur die zegt wat je moet doen. Coachen betekent dat wij kijken naar de persoon achter het stuur en hoe wij jou het beste kunnen helpen om snel je rijbewijs te halen. Wist je dat wij een Rij-coach hebben met ruime ervaring op het gebied van rijangst en/of faalangst?

Nadat je het examen hebt gehaald wil je natuurlijk zo snel mogelijk het roze papiertje hebben. Lees hier hoe je rijbewijs met spoed kunt aanvragen.