• 06 - 572 500 55
 • Reviews van geslaagden
 • Autorijschool Haaglandia
 • tamil xxx

  Met onze rijbewijs voordeel pakket ben je zeker geslaagd

  Zet je krab in de kas, heb je al enige rij-ervaring en je wilt je rijbewijs met spoed halen. Met Haaglandia voordeel pakket kan je met spoed je rijbewijs met voordeel halen. Deze rijopleiding is kort en zeer geschikt voor leerlingen die enig rijervaring hebben en die tegen voordeel tarief met lage budget hen rijbewijs willen halen. Met dit voordeel pakket ben je gegrandeerd van je rijbewijs. Bij onze rijbewijs voordeel pakket slagen is de sluetel woord. terf woorden van dit pakket zijn enige rijervaring, lage budget, spoed rijopleiding en toch garantie. Wil je zekerheid voor het halen van je rijbewijs tegen de laagste tarief. Deze zekerheid krijg je van ons met dit rijles pakket. Of je nu eerder  praktijkexamen hebt gedaan en niet gelukt? of je faalangst hebt, Jouw rijervaring niet genoeg voor het halen van de rijbewijs, durf je niet op de snelweg og motorisch gaat het moeilijk. Met onze zeer bekwame en diskundig rij-instructeurs lukt het allemaal zeer eenvoudig.

  Pakket 2 15 rijlessen haaglandia

  Na een verijbelevend proefrijles met een van onze zeer bekwame rij-instructeurs, wordt met jou besproken of een spoed cursus iets voor je is hoelang ga je overdoen voor het halen van je rijbewijs. je bent zeker van je rijbewijs

  Zekerheid telt hoog bij  jou , je zit krab in de kas en je wilt je rijbewijs graag halen?

  Wacht niet te lang, met dit voordeel pakket ben je verzekerd van:

  – Rijopleiding op maat voor je gemaakt

  – voor het begin van de rijopleiding heb je garantie voor het halen van je rijbewijs ( tijdens de proefrijles worden afspraken gemaakt wanneer je rijexamen wordt afgenomen)

  – Je kan ook kiezen voor een TTT tegen het voordeel tarief 150 euro

  – Mocht het de 1e keer niet lukken geen ramp een paar rijlessen en 2 weken later ga je ervoor.

  – Extra los rijlessen 35 euro per rijles.