• 06 - 572 500 55
 • Reviews van geslaagden
 • Autorijschool Haaglandia
 • tamil xxx

  Kijk snel op

  www.autorijschoolhaaglanida.nl

  Voor de 16 en 17 jarigen een leuke cadeau bon

  Heb je wenig tijd of je moet je rijbewijs met spoed halen. Halen van je rijbewijs is een nood. Zit je  in tijdnood en onder druk  ivm met je studie, dan is dit je kans. Met dit supervoordeel rijles actie pakket om je rijbwijs met spoed te halen heb je dubbel voordeel.

  Als eerst ben je verzekerd van een spoed cursus en geen wacht tijd. Tijds het proefrijles weet je al wanneer je kan afrijden. Hiernaast geniet je van de supervoordeel tarief. Je betaalt voor 10 rijlessen inclusief praktijkexamen geen € 585,= euro maar € 295,= .

  Het is nergens goedkoper. Je krijgt CBR-praktijkexamen gratis  van ons. Wacht niet te lang vraag hiernaast een vrijblijvende  proefrijles aan

  Na een verijbelevend proefrijles met een van onze zeer bekwame rij-instructeurs, wordt met jou besproken hoeveel tijd en kosten heb je nodig om je rijbewijs te halen.

  De praktijkexamen krijg je van ons gratis en je bent verzekerd van 10 rijlessen tegen het voordeel tarief van 295 euro.

  Spoed cursus is iets voor je?

  Wacht niet te lang, met dit starters pakket ben je verzekerd van:

  – Diskundig advies en inzicht in jouw rij-vaardigheden ( dit gebeurd in een vrijbelevende proefrijles hierin wordt gekeken hoe handig je bent en hoe snel je vaardigheden leert en hoelang zal je overdoen om je rijbewijs te halen. het proefrijles duurt 75 minuten en tegen de voordeel tarief van 30 euro)

  – Rijopleiding op maat voor je gemaakt

  – Tijdens de proefrijles worden afspraken gemaakt wanneer je rijexamen wordt afgenomen

  – Extra los rijlessen 35 euro per rijles.

  – Deze actie is helaas 1 keer  per leerling toegestaan

  – Bij deze actie geldt helaas geen gratis proefrijles