Review Kas - Autorijschool Haaglandia

Review Kas

Na een leuke en fijne proefles wist hij gelijk hoe ik was persoonlijk en wist hij ook precies wat mijn verbeterpunten waren. Ik zag dat Ahmed een vriendelijke , gezellige en slimme man was. Ik voelde me gelijk thuis in de auto. Na die proefles wist ik gelijk dat ik bij hem mijn rijbewijs kon en wilde halen. Toen ik bij Ahmed kwam had ik al 40 lessen gehad bij een andere rijschool en dacht ik dat ik alles al best wel goed kon maar dat was niet waar. Hij heeft me alles opnieuw geleerd met alle geduld. Al moest hij het 100 keer uitleggen bleef hij dat doen op een rustige manier. In de auto was er geen moment waarop ik dacht dat het niet leuk was. Voordat ik bij Ahmed kwam had ik altijd dat ik tegen elke les op keek en de dag van tevoren zat ik al met de gedachte dat morgen geen leuke dag zou worden omdat ik rijles had. Toen ik bij Ahmed kwam veranderde dat ik keek er gewoon naar uit om weer rijles te hebben, nooit gedacht dat ik dat ooit zou zeggen. Elke rijles was weer leuk en ik was verbaasd hoe dat kon. Ik ben Ahmed heel erg dankbaar. Hij heeft me niet alleen leren rijden maar ook veel dingen geleerd over het leven. Dank je wel Ahmed.