Proefles - Autorijschool Haaglandia

Vrijblijvende Proefles

BEOOGD RESULTATEN VAN DE PROEFRIJLES Op basis van de eerste indrukken tijdens de proefrijles bepaalt de instructeur hoeveel uur instructies je nodig hebt. Het aantal uren hangt mede af van jouw vaardigheden en de manier waarop je lest. Lessen van anderhalf uur of rijlessen van twee blokuren blijken in praktijk bijvoorbeeld vaak efficiënter dan lessen van een blokuur. En als je je opleiding concentreert binnen enkele weken heb je minder uren nodig dan wanneer je alles uitspreidt over zes maanden. Voor al onze autorijlessen geldt dat je thuis, op school of op je werk wordt opgehaald.

Waarom een vrijblijvende proefrijles?

Bij het halen van je rijbewijs draait alles om rijlessen en examens. Om te zien hoe jij reageert op een lessituatie nodigen we je uit om een vrijblijvende proefrijles te komen doen. Het is een rijvaardigheidstest waarin wordt gekeken naar je instroomniveau en naar hoe snel je vaardigheden oppikt. Deze negentig minuten durende test geeft jou en ons een eerste indruk hoe je reageert in de auto, op het verkeer en op het les krijgen. Na de rijvaardigheidstest bespreken we je opties voor een rijopleiding bij Rijschool Haaglandia en maken we gelijk een stappenplan. In principe is daarbij vrijwel alles mogelijk: je bepaalt zelf de tijdsduur van je lessen en de lengte van je opleidingsperiode. Ook besteden we aandacht aan de manier waarop je je theoriecertificaat kunt behalen.

Vraag een vrijblijvende proefrijles aan

Met een vrijblijvende proefrijles bedoelen wij dat je, naast het betalen van het symbolische bedrag van 40,- euro, nergens aan verbonden zit. Tijdens de proefrijles krijg je inzicht in hoeveel rijlessen je nodig zal hebben, Hoelang het duurt en hoeveel het gaat kosten. Wij maken dan een rijopleiding voor je op maat en bepalen samen met jou welk rijles pakket bij je past.

Wat nu na de proefrijles?

Rijlessen volgen van een uur zou in principe genoeg kunnen zijn, maar omdat we in het begin veel aandacht besteden aan de voertuigbeheersing, raden wij leerling aan om twee rijlessen van ander half of 2 uur per keer te nemen. Pas dan heeft de leerling genoeg tijd om nieuwe vaardigheid te leren. Bovendien heeft de rij-coach dan genoeg tijd om de nieuwe vaardigheid uit te leggen en te demonstreren. Hierna krijgt de leerling de kans om de nieuwe vaardigheid onder begeleiding uit te voeren. Nadat de leerling alle stappen van de vaardigheid kan benoemen, moet de leerling deze vaardigheid zelfstandig uitvoeren. Hierna pas vindt transfer plaats. Transfer betekent dat de leerling de vaardigheid ook elders zelfstandig moet kunnen uitvoeren. Wij helpen je graag bij het kiezen van één van onze rijles pakketten. Vraag jouw vrijblijvende proefrijles aan om te kijken of onze rijschool bij jou past!

De belangrijkste punten uit ons spoed pakket:

Autorijden kan best spannend zijn als je dit nog nooit gedaan hebt. Iedereen gaat anders met druk om. Maar als je door de druk niet optimaal kunt presteren, dan zijn wij er om je hiermee te helpen. Wij zien ons zelf meer als een Rij-coach dan een instructeur die zegt wat je moet doen. Coachen betekent dat wij kijken naar de persoon achter het stuur en hoe wij jou het beste kunnen helpen om snel je rijbewijs te halen. Wist je dat wij een Rij-coach hebben met ruime ervaring op het gebied van rijangst en/of faalangst?

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende proefles? Neem gerust contact met ons op! Bel of stuur een WhatsApp!