Review Estephany - Autorijschool Haaglandia

Review Estephany

Ik mag van mezelf zelf zeggen dat ik heel weinig talent heb voor het autorijden. 5 jaar geleden ben ik 4x gezakt voor mijn examen. Ik ben weer met een nieuwe instructeur begonnen. Maar pas toen ik in aanraking was gekomen met OASE voel ik me veel zelfverzekerder, en begrijp ik het autorijden!

Ongelofelijk hoeveel ik heb bijgeleerd bij OASE. Je zou denken dat ik (bijna) alles zou weten na 4x te hebben gezakt 5 jaar geleden. Maar OASE heeft me veel dingen geleerd, die ik niet eens van wist. Dit toont de goede kwaliteit van OASE. Ik heb eindelijk mijn rijbewijs gehaald, en rij nu elke dag naar mijn werk van Den Haag naar Amstelveen.

Ahmed (van OASE) heeft goede mensen kennis, weet wat je niet begrijpt en kan het helder uitleggen. En is zeer betrokken met je persoonlijke situatie. Dus zeker een aanrader!!