Review Kady - Autorijschool Haaglandia

Review Kady

voor dat ik bij Haaglandia  rijschool kwam, was Ik 3 keer afgereden en gezakt. Door een vriendin ben ik geadviseerd les te nemen bij Haaglandia-Oase rijschool. Tijdens de proefles ben ik gelest door een zeer lieve rij-instructeur die mij het gevoel gaf verstanden van zaken te hebben. Na de proefrijles realiseerde ik dat ik weinig kennis van autorijden had. Ik les al 3 weken bij Haaglandia  rijschool. Door de bekwaambaarheid en de deskundigheid van de rij instructeur heb ik nu veel vertrouwen in mijn zelf tijdens autorijden. Ik merk een forse vooruitgang, Ik heb ook het gevoel dat daarvoor geen echt rijles heb gehad.

Als je betrouwbaar en deskundige rijles wil nemen, dan raad ik je alvast een proefrijles aan te vragen bij Haaglandia rijschool.