Review Jerrel - Autorijschool Haaglandia

Review Jerrel

Waar te beginnen? Gewoon bij het begin. Mijn eerste proefles met Ahmed was meteen raak. Met zijn doortastendheid en uitstekende mensenkennis, zijn wij begonnen aan een flitsende start. Ahmed wist direct wat voor vlees hij in de kuip had en wist ook precies wat hij ermee moest doen. Hij is een intelligente man, met een giganstisch hart. Hij gunt men het allerbeste en jij als zijn leerling, heeft het sowieso goed. Zijn geduld en kalmte brengen een heleboel rust in de auto. Maar wanneer hij streng moet zijn, zal hij zeker ingrijpen, met gepast beleid uiteraard. Hij heeft mij nooit verkeerd aangesproken of behandeld, sterker nog, hij start vanaf de eerste les met het opbouwen van een vriendschap. Hij doet er alles aan om zijn leerlingen op hun gemak te stellen en ervoor te zorgen dat ze in een zo ontspannen mogelijke omgeving leren autorijden. Hij vroeg me ook elke keer of het zo goed was en of er dingen zijn die hij anders moest zeggen of uitleggen. Bood zijn excuses aan als hij voor zijn gevoel te streng was geweest. Door persoonlijke omstandigheden heb ik onze lessen halverwege het pakket moeten pauzeren. In het daarop volgende (om en nabij) half jaar dat ik niet meer kwam lessen, is hij contact blijven houden en blijven motiveren om weer door te gaan en de boel weer op te pakken. Mijn pleegzoon is halverwege mijn lesperiode, begonnen met lessen. De chemie die tussen de 2 ontstond was prachtig. Ahmed zorgde voor hem en leerde hem autorijden, alsof het zijn eigen zoon was. Zo is hij van die jongen gaan houden als een zoon, net zoals ik van hem ben gaan houden als een broer. Ahmed zorgt er altijd voor dat de ritjes plezierig zijn. Dit zodat je gemotiveerd bent, om de volgende les zeker te komen! Zijn lessen staan garant voor liefde, begrip, geduld en een goeie dosis humor. Als je iemand zoekt die minimaal deze eigenschappen bezit, kan ik me bijna niet voorstellen dat er een betere op de markt te vinden is. Kortom: zoek je iemand die je helpt bij je angsten, onzekerheden of welke problemen dan ook, die je zou kunnen hebben met autorijden, dan is Ahmed de MAN! Heb je al deze problemen niet, maar wil je wel je rijbewijs halen: neem dan een spoedcursus bij deze man en luister goed naar hem, dan zal je zeker binnen de kortste keren slagen. Als laatste, zei Ahmed dit gisteren tegen mij: Als ik mijn leerling niks leert tijdens de rijles, dan is het lesgeld haram(niet rein). Deze man geeft geen les omdat hij er brood op de plank mee moet leggen. Nee deze man geeft rijles om mensen te helpen. Tuurlijk moeten er ook centjes verdiend worden, maar zijn insteek is je medemens helpen leren! Ahmed broer! Ik ga de ritjes met je missen! Maar weet dat je er een vriend voor het leven bij hebt! Groetjes, Jerrel