Review Jennifer - Autorijschool Haaglandia

Review Jennifer

Na 7 jaar twijfelen of ik wel of niet ging me rijbewijs halen kwam ik via Facebook in december 2016 rijschool Haaglandia tegen,toen dacht ik Oké ik ga toch proberen. na dat ik bij een ander rij instructeur kwam en die aan mijn mooie verhalen vertelde dan het was had ik eindelijk een duidelijk iemand die zei waar het op stond. Ahmed zei meid ik ga voor zorgen dat jij je rijbewijs heb, waar op ik hem antwoorden ik zit te denken dat ik automat ga rijden, en Ahmed zei nee heb je niet nodig ik ga voor zorgen dat jij schakelt ga rijden kom we gaan, veel stress gehuild van me frustraties dat niks ging zo als ik Wilde, Ahmed was er altijd met een schouder klop kom op meid niet stressen je kom hier voor auto leren fouten kan me maken volgende keer maak je de fout niet meer. vandaag ben ik naar CBR gegaan met een onzekere gevoel na het zien van Ahmed die zei jenny we gaan het halen voelde ik me wat rustig en ja hoor met resultaat want ik ben geslaagd