Review Salma - Autorijschool Haaglandia

Review Salma

Na 2 rijscholen te hebben gehad ben ik terecht gekomen bij Haaglandia. En ja hoor ik ben vandaag gewoon geslaagd !

Ahmed heeft een hele goede manier van lesgeven. Hij past zich aan een iedere persoon aan die in de auto komt lessen. Ahmed heeft veel geduld en hij stelt je altijd op je gemak en en dat maakt de rijlessen leuk en leerzaam.
Toen ik bij Ahmed kwam lessen wist hij meteen bij de proefles wat mijn zwakke punten waren en dit hebben we samen meteen aangepakt.

Hij heeft veel over voor zijn leerlingen.

Dat is teug te vinden, met bijvoorbeeld bestanden die hij zelf maakt voor zijn leerlingen met allemaal belangrijke die je moet doornemen voor je examen

Ik kan iedereen Rijschool Haaglandia, Ahmed doet altijd zijn werk met 110% inzet en de kwaliteit van de rijlessen ga je nergens anders kunnen vinden!! Een rij instructeur maar hier naast ook altijd een luisterend oor voor je heeft. Ik heb echt veel gelachen tijdens de rijlessen en ik zal je heel erg missen! Maar we houden zeker nog contact

Super bedankt voor al de leerzame, goede en fijne rijlessen!