Review Jessica

Als ik rijschool Haaglandia 10 sterren kom geven had ik dat gedaan echt een top rijschool en instructeur !!!!

Ik ben eindelijk G-E-S-L-A-A-G-D-!!!!! met dank aan Ahmed. Rijschool Haaglandia is een rijschool van zeer hoge kwaliteit. Ik heb meerdere rijscholen gehad maar deze rijschool heeft me ECHt auto leren rijden. Ik had veel moeite met het multitasken en was vaak onzeker maar dankzij zijn geloof in mij en de juiste aanpak heb ik mijn rijbewijs gehaald !!!!!!

De rijinstructeur is heel geduldig en observeert goed, hoe hij je het rijden het beste kan aanleren. Ahmed is altijd positief en houdt rekening met de leerling. Ik heb ook echt veel gelachen in de auto want humor was altijd aanwezig.

Rijschool Haaglandia is echt een super rijschool en ik ben Ahmed heel erg dankbaar, voor wat hij me heeft geleerd en hoe hij dat heeft gedaan. RIJSCHOOL Haaglandia is 100% een AANRADER !!!!!!

Ik ga veel kilometers maken en nogmaals bedankt Ahmed voor je inzet en geduld.

Jessica

Leave a Reply

Your email address will not be published.