Review Shanon

Wauw! Wat een ervaring. En dat meen ik! In 3 maanden mijn rijbewijs was zonder Ahmed echt niet gelukt. Vrienden van mij die bij Ahmed hebben gelest, hebben mij Ahmed aangeraden. Na de eerste proefles al direct van overtuigd dat ik bij Ahmed wilde lessen. Hij vertrouwd je meteen compleet, heeft veel humor en een rust over hem waar je je meteen goed bij voelt. Ahmed legt je goed dingen uit en op zo’n manier dat je t ook niet snel vergeet. Ik weet nog dat ik in een van de eerste lessen zei: ik wil een faalangstexamen, ahmed zei al meteen dat dat niet nodig zal zijn. En hij had gelijk. Met het vertrouwen die Ahmed mij heeft gegeven en de goede uitleggen, heeft Ahmed mij geholpen om te slagen. Echt waar, niet verder zoeken en ga bij Ahmed lessen! Gegarandeerd dat je de hulp krijgt die je nodig hebt en een rijbewijs krijgt die je verdiend. Ahmed heeft oog voor jou en heeft persoonlijk inzicht. Echt echt echt een aanrader! Ahmed, onwijs bedankt dat ik van jou deze levensles mocht leren en bedankt voor de fijne lessen! Veel liefs en succes in de toekomst!

Pluspunten

Mensenkennis, Persoonlijk inzicht, Rust, Humor, Heeft het beste met je voor!

Min- en verbeterpunten

Helemaal niets!

Leave a Reply

Your email address will not be published.